webdesign

We make you visible

Wie is SjieQ?

SjieQ geeft jouw bedrijf een boost met aangepast webontwerp en logo-creatie! Zeg vaarwel tegen het gevoel dat je slechts een nummer bent bij grote webdesign bureaus. Bij SjieQ geven we prioriteit aan jouw unieke visie, waarbij we de tijd nemen om te luisteren en jouw wensen te begrijpen. Wij zijn gespecialiseerd in ondersteuning voor kleine bedrijven en maken prachtige websites en boeiende logo’s die ervoor zorgen dat jouw merk boven de concurrentie uitsteekt. Laat ons je helpen op te vallen en moeiteloos klanten aan te trekken. Begin vandaag!

website-kapsalon

Geschiedenis

SjieQ, opgericht in 2016 door Janine Bender en bijgestaan sinds 2021 door Mira Erkens Lindroth, is een dynamisch grafisch ontwerpbureau met een passie voor het leveren van hoogwaardige ontwerpen en uitstekende service. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder webdesign, logo-ontwikkeling, huisstijlontwerp, en de creatie van diverse drukwerk materialen zoals flyers, advertenties, brochures, en verpakkingen, speciaal voor het MKB. Onze expertise strekt zich ook uit naar online marketing, met een focus op SEO, SEA en het creëren van boeiende content voor social media platforms.

Janine, met een solide achtergrond in DTP en Grafisch Vormgeven, en Mira, met uitgebreide ervaring in ICT, grafisch ontwerp, marketing, evenals ambachtelijke vaardigheden als goudsmid en zilversmid, vormen samen een onverslaanbaar team. Met hun Nederlands-Indische roots streven zij ernaar om cliënten te voorzien van uitmuntende service, oog voor detail, buitengewone creativiteit en flexibiliteit. Bij SjieQ geloven we in nauwe communicatie en gaan we door met het aanpassen van ontwerpen totdat u volledig tevreden bent. Onze ontwerpprocessen beginnen altijd met een grondig intakegesprek, omdat wij geloven dat elk goed ontwerp begint met een goed verhaal.

error: Content is protected !!