Online

Online

Online aanwezigheid en vindbaarheid zijn cruciaal voor het succes van elk bedrijf tegenwoordig. Zonder een sterke online aanwezigheid wordt je eigenlijk niet serieus genomen in de zakenwereld. Natuurlijk is het hebben van een goed functionerende website essentieel, maar net zo belangrijk is de impact van Social Media en Digitale Marketing. Klanten gaan vaak eerst online op zoek naar producten en diensten om te vergelijken. Door goed gevonden te worden en unieke verkoopargumenten (USP’s) te laten zien met betrekking tot jouw aanbod, kun je stevig concurreren met andere spelers binnen jouw branche.

 

Webdesign

Laat SjieQ Design uw perfecte website of webshop ontwerpen voor optimale online zichtbaarheid en vindbaarheid. Betaalbaar webdesign van topkwaliteit, aangevuld met professionele services voor een vlekkeloze online presentatie van uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een website of webshop om uw online aanwezigheid te versterken? SjieQ Design biedt aantrekkelijk geprijsde, kwalitatief hoogwaardige en veilige websites, reeds vele malen geleverd aan tevreden klanten. Naast het bedenken van een uniek concept en het verzorgen van pakkende teksten en visueel aantrekkelijk beeldmateriaal, staat SjieQ Design klaar om uw digitale dromen werkelijkheid te maken. U kunt natuurlijk ook zelf teksten en afbeeldingen aanleveren voor een persoonlijk tintje.

Is uw huidige website niet meer naar wens? SjieQ Design kan uw bestaande website restylen en voorzien van nieuwe functionaliteiten, zodat u geen afstand hoeft te doen van uw bestaande digitale aanwezigheid. Wij geloven in het behouden van wat werkt en geven uw oude website graag een frisse make-over.

Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren, mits u enigszins vertrouwd bent met digitale tools. Mocht u echter liever het onderhoud overlaten aan SjieQ Design, dan bieden wij onderhoudspakketten aan om u volledig te ontzorgen. Op die manier kunt u zich onbezorgd richten op de groei van uw bedrijf terwijl wij zorgen voor een soepele en professionele online presentatie.

Wilt u meer weten over wat SjieQ Design voor uw webdesign kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Wij staan klaar om uw digitale visie te realiseren.

Social Media Service

Laat SjieQ Design uw social media accounts beheren met boeiende content, aantrekkelijke advertenties en een groeiend aantal volgers. Maak uw aanwezigheid op social media onmiskenbaar met onze creatieve benadering voor het verhogen van uw online zichtbaarheid en merkherkenning.

Niet iedereen is even enthousiast over social media, maar de impact ervan op uw naamsbekendheid, imago en uiteindelijk uw omzet is onmiskenbaar. Het regelmatig delen van posts, reels, stories en tweets kan een significante boost geven aan uw online aanwezigheid. Indien u zelf echter niet voldoende tijd heeft voor deze essentiële activiteiten, staat SjieQ Design klaar om uw Social Media accounts professioneel te beheren.

Onze uitgebreide service omvat niet alleen het opzetten van uw accounts, maar ook het dagelijks voorzien van boeiende en relevante content, het creëren van pakkende advertenties en het actief vergroten van uw volgersbestand. Dankzij onze creatieve content zal uw bedrijf opvallen op social media, waardoor uw expertise, producten en merk onmisbaar worden voor uw doelgroep.

Wilt u uw social media strategie naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

ONLINE MARKETING

SEO; beter organisch gevonden worden in zoekmachines

Yes, jouw website is nu online en operationeel. Nu is het echter cruciaal dat potentiële klanten jou daadwerkelijk kunnen vinden. Helaas gebeurt dit niet automatisch, vooral als jouw website nog niet goed vindbaar is voor de belangrijkste zoekmachines. Het verbeteren van jouw positie in zoekmachines zoals Google vereist aandacht voor SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat simpelweg inhoudt dat je jouw website optimaliseert om beter gevonden te worden. SjieQ Design staat klaar om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw website een toppositie verwerft ten opzichte van jouw concurrenten.


SEA; direct bovenaan in de zoekresultaten met advertenties

Een andere manier om snel opgemerkt te worden door potentiële klanten op het web is door gebruik te maken van betaalde advertenties via Google Ads. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om in een druk schema tijd vrij te maken voor SEA (Search Engine Advertising). Gelukkig staan wij klaar om te helpen bij het opzetten en inrichten van uw SEA-accounts. We gaan samen aan de slag met het bepalen van een strategie waarbij we grondig analyseren wat uw concurrenten doen. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijke advertenties die gericht zijn op conversies. Met SEA, ook wel bekend als Google Ads, kunt u snel en effectief bovenaan de eerste pagina met zoekresultaten verschijnen.


Nieuwsbrieven; verstuur digitale nieuwsbrieven in uw huisstijl

Met een digitale nieuwsbrief houdt u uw klanten regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, speciale acties en verse producten. Het is een krachtige manier om direct de omzet te stimuleren en uw merkbekendheid te vergroten. Bovendien zorgt een goed samengestelde nieuwsbrief ervoor dat uw bedrijf steeds weer in de gedachten van uw bestaande klanten blijft, en laat het zien dat uw bedrijf springlevend en innovatief is.

Uiteraard is het essentieel dat het ontwerp van uw nieuwsbrief perfect aansluit bij de stijl van uw bedrijf. Bij SjieQ Design hebben we hiervoor de ideale oplossing. Wij bedenken doeltreffende acties, stellen pakkende nieuwsbrieven op en zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief perfect in lijn met uw huisstijl wordt verstuurd!

 

You will be found

online aanwezig zijn

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

SjieQ Design

Wilhelminaweg 16
2042 NP  Zandvoort
info@sjieqdesign.nl

Tel: +31 6 535 111 62

6 + 5 =

error: Content is protected !!