Branding

Branding

Branding is een vorm van marketing waarbij we een naam, symbool of ontwerp creëeren, dat makkelijk herkenbaar is als eigendom van uw bedrijf. Dit helpt om een ​​product of dienst te identificeren en te onderscheiden van anderen. Branding is belangrijk omdat het niet alleen een opvallende indruk op consumenten maakt, maar het laat ook zien wat ze van uw bedrijf kunnen verwachten. Het is een manier om u te onderscheiden van de concurrenten en om duidelijk te maken wat u aanbiedt en waarvoor u de betere keuze bent. Uw merk geeft een eerlijk beeld van wie u bent als bedrijf en hoe u gezien wilt worden. Er zijn veel manieren die worden gebruikt om een ​​merk te ontwikkelen, waaronder advertenties, sociale media, klantenservice, promotionele merchandise, reputatie en logo. Al deze elementen werken samen om één unieke en opvallende uitstraling te creëeren.

 

Logo Nodig?

Een eerste goede indruk maken op uw (potentiële) klanten is belangrijk. Een mooi en uniek logo trekt nieuwe klanten aan en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Wilt u een logo laten ontwerpen? SjieQ Design maakt de mooiste logo’s voor uw onderneming. Wij hebben zeer veel ervaring en creatieve ideeën om uw bedrijf herkenbaar en opvallend in de markt te zetten.

Huisstijl

Het logo is de eerste stap van uw huisstijl. Bent u tevreden over uw logo? Dan is de volgende logische stap: het ontwikkelen van een complete huisstijl. Dit houdt in lay-out, kleurgebruik, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, gevelborden, raamstickers, drukwerk, handleidingen & richtlijnen. Ook online is het erg belangrijk om dezelfde herkenbare huisstijl te gebruiken. Dit zorgt voor een een professionele en onderscheidende uitstraling. SjieQ Design ontwerpt huisstijlen met flair en een wauwfactor!

Visitekaartjes

Een professioneel visitekaartje is, ondanks de digitale wereld, nog steeds onmisbaar. Niet alleen is het handig om iemand snel uw contactgegevens te overhandigen, maar het geeft direct een indruk van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat uw visitekaartje professionaliteit en vertrouwen uitstraalt. Wij ontwerpen stijlvolle visitekaartjes volledig op maat en passend bij uw bedrijf. Wij gaan net zo lang door met ontwerpen totdat u 100% tevreden bent.

Rebranding

Is uw bedrijf door de jaren heen zo sterk geëvolueerd dat uw logo de lading niet meer dekt? Vraagt de markt vandaag de dag hele andere dingen, wilt u een nieuwe doelgroep aanspreken of bent u niet meer happy met de verouderde “look” van uw bedrijf? Met een rebranding zorgt u ervoor dat uw merk weer helemaal up to date is. Wilt u uw logo, bedrijfsnaam of huisstijl laten vernieuwen? SjieQ Design luistert naar uw wensen, denkt met u mee en helpt u graag verder.

Let us share and tell your story

Communicate your Product

CONTACT

Heeft u een vraag of een offerte nodig?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

SjieQ Design

Wilhelminaweg 16
2042 NP  Zandvoort
info@sjieqdesign.nl

Tel: +31 6 535 111 62

2 + 1 =

error: Content is protected !!