Print

Print

Wilt u drukwerk laten ontwerpen door een professional? SjieQ Design heeft veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van drukwerk. We zorgen ervoor dat uw bedrijf goed in beeld wordt gebracht met aantrekkelijke ontwerpen voor bijv. flyers, posters, brochures en advertenties. We denken graag mee en zitten vol met creatieve ideeën, zodat uw onderneming goed zal opvallen.

 

Drukwerk

Bent u op zoek naar een goed ontwerpbureau om mooi drukwerk te laten ontwerpen en af te drukken in kleine of grote oplages? Maak dan gebruik van onze expertise want SjieQ Design ontwerpt, in korte tijd, corporate drukwerk, zoals een visitekaartje, flyer, folder, brochure, (stoepbord)poster, prijslijst, giftcards of magazine. Tevens ontwerpen wij voor u advertenties of kunnen we een advertorial schrijven. Het complete proces van het ontwerpen tot aan het drukken nemen wij graag voor u uit handen.

Buitenreclame

U heeft een mooi bedrijfspand en wilt dat graag laten zien. Zichtbaarheid is erg belangrijk en wanneer uw bedrijfsruimte de juiste uitstraling heeft, kan een potentiële klant in een impuls beslissen om bij u naar binnen te stappen. Dus heeft u buitenreclame nodig. Met buitenreclame kunt u uw bedrijf op laten vallen op vele verschillende manieren. Denk hierbij aan gevelreclame, raamstickers, vlaggen, banners of spandoeken. Al deze middelen dragen bij aan sfeerverhoging, herkenning en zorgen voor een professionele uitstraling.

Verpakkingen

Product verpakking laten maken? U bent net gestart met uw onderneming en op zoek naar een ontwerp voor de verpakking van de producten die u nieuw op de markt wilt gaan brengen. Dan bent u bij SjieQ Design aan het juiste adres. Bij ons kunt u bijv. een wijnetiket, een verpakking voor cosmetica of etiketten voor flessen en potten etc. laten ontwerpen. Heeft u verpakkingen nodig voor meerdere producten? Dan kunnen wij ook een leuk concept voor de gehele lijn ontwerpen. Denk aan een doosje voor het product maar ook een geschenkdoos, bijsluiter en etiket geheel in dezelfde stijl. Ook denken we met u mee over de beoogde uitstraling, welke materialen en kleurgebruik.

Eigen label opzetten?

SjieQ maakt de verpakking

CONTACT

Heb jij een logo, website of drukwerk nodig?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

SjieQ Design

Wilhelminaweg 16
2042 NP  Zandvoort
info@sjieqdesign.nl

Tel: +31 6 535 111 62

2 + 7 =

error: Content is protected !!