We make you visible

Wie is SjieQ?

SjieQ wordt gevormd door Janine Bender en Mira Erkens Lindroth, werkend vanuit Zandvoort en Stockholm. SjieQ ontwerpt o.a. websites, logo’s, huisstijl, flyers, advertenties, brochures en verpakkingen. Daarnaast richten wij ons op online marketing, met name content voor Social Media, SEO en SEA.

Janine heeft na het volgen van haar opleiding DTP bij Instituut Laudius en opleiding Grafisch Vormgever aan het Media College Amsterdam (GMI Designschool) in 2016 haar eigen ontwerpbureau SjieQ Design opgericht. Met veel energie, enthousiasme en een passie voor design werkte zij dagelijks voor vele ondernemers uit het Midden- & Klein Bedrijf (MKB). In de jaren die volgden groeide haar klantenkring, opdrachtgevers en portfolio.

Door de explosieve groei van het bedrijf wordt zij sinds 2021 bijgestaan door haar “longtime best friend” Mira. Ook Mira heeft al jarenlange werkervaring binnen ICT, grafische vormgeving en marketing en is tevens opgeleid tot goudsmid en zilversmid. Nog creatiever en completer kan het niet worden♡.

Dit duo, met indische roots, doet haar uiterste best voor cliënten en blinkt uit in service, perfectionisme, creativiteit en flexibiliteit. Ook houden ze van korte lijnen en gaan ze net zo lang door met het bijschaven van ontwerpen totdat u tevreden bent. Ze starten graag met een intake gesprek want elk goed ontwerp begint met een nog beter verhaal.

error: Content is protected !!