Online

Online

Online aanwezig en vindbaar zijn is een must en de beste weg naar succes voor elk bedrijf. Zonder online aanwezigheid wordt u als bedrijf eigenlijk niet serieus genomen. U heeft dus een website nodig maar net zo belangrijk is de impact van Social Media en Digitale Marketing. Potentiële klanten oriënteren zich meestal eerst online om producten en diensten te zoeken en te vergelijken. Wanneer u goed gevonden wordt en unieke verkoopargumenten kunt laten zien (USP’s) met betrekking tot uw product of diensten, bent u stevige concurrentie voor anderen binnen uw branche.

 

Webdesign

U wilt u een website of webshop laten maken om goed zichtbaar en vindbaar te zijn op internet? SjieQ Design maakt voor u een mooie goedwerkende en veilige website tegen een lage prijs en van een uitstekende kwaliteit. We doen dit al jaren en hebben reeds vele websites opgeleverd aan tevreden klanten. We bedenken een mooi concept, schrijven teksten voor uw website en zorgen voor mooi beeldmateriaal (foto’s & video’s). Uiteraard kunt u dit ook zelf aanleveren.


Heeft u al een website en bent u daar niet (meer) tevreden over? Dan kunnen wij uw huidige website restylen en nieuwe functionaliteiten toevoegen. Weggooien is zonde dus indien mogelijk zullen wij uw oude website in een hagelnieuw jasje gieten.


Onze websites zijn, indien u enigzins digitaal talent hebt, zelf te beheren. Dus wilt u een stukje tekst of foto’s wijzigen of een bericht aan uw blog toevoegen? Dan kunt u dat heel goed zelf met onze instructies. Lukt het u toch niet en besteedt u dat liever uit aan SjieQ Design? Dan kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudspakket bij ons af te nemen, waardoor wij u alles uit handen kunnen nemen en u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijf.

Social Media Service

Niet iedereen is er dol op en u heeft het misschien een tijdje tegengehouden, maar inmiddels weet u ook dat u social media nodig heeft voor uw naamsbekendheid, uw imago en uiteindelijk om uw omzet te verhogen. Regelmatig posts, reels, story’s en tweets plaatsen helpt enorm. Heeft u er zelf geen tijd voor? Dan kan SjieQ Design uw Social Media accounts opzetten, voor dagelijkse content zorgen, advertenties maken en ervoor zorgen dat uw aantal volgers groeit. Met onze creatieve content gaat u absoluut opvallen op social media. Niemand kan meer om uw bedrijf, kennis en producten heen.

ONLINE MARKETING

SEO; beter organisch gevonden worden in zoekmachines

Yes, uw website is klaar en online. Nu is het wachten tot u gevonden wordt door potentiële klanten. Helaas gaat dat niet vanzelf, u bent namelijk nog niet goed vindbaar voor de belangrijkste zoekmachines. Om uw website hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google, moet u aan uw SEO werken. SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het verbeteren van uw content voor de zoekmachines. Zodat u goed of nog beter gevonden wordt. SjieQ Design kan u daarbij helpen en zorgt ervoor dat uw website een hoge positie ten opzichte van uw concurrenten haalt.


SEA; direct bovenaan in de zoekresultaten met advertenties

Een andere manier om snel door potentiële klanten op internet gevonden te worden is betaald adverteren met Google Ads. Het kan lastig voor u zijn om in een drukke agenda ruimte te creëren om aan SEA te werken. SjieQ Design kan u helpen om uw SEA accounts op te zetten en in te richten. We bepalen een strategie waarbij we analyseren wat uw concurrentie doet. Tevens maken we conversiegerichte advertenties voor u. SEA (of Google Ads) is een snelle en effectieve manier om binnen korte tijd bovenaan de eerste pagina met zoekresultaten te staan.


Nieuwsbrieven; verstuur digitale nieuwsbrieven in uw huisstijl

Met een digitale nieuwsbrief informeert u uw klanten op regelmatige basis over nieuwe ontwikkelingen, acties en nieuwe producten. Vaak werkt dit direct omzetverhogend of genereert het meer naamsbekendheid. Ook zorgt een nieuwsbrief ervoor dat uw bedrijf weer even onder de aandacht komt bij uw bestaande klanten en laat u zien dat uw bedrijf levendig en vernieuwend is.

Natuurlijk is het belangrijk dat het ontwerp van de nieuwsbrief aansluit op uw huisstijl. SjieQ Design heeft hiervoor een complete oplossing. We bedenken acties, stellen een nieuwsbrief op en zorgen ervoor, dat uw nieuwsbrief in (huis)stijl verstuurd wordt!

You will be found

online aanwezig zijn

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

SjieQ Design

Wilhelminaweg 16
2042 NP  Zandvoort
info@sjieqdesign.nl

Tel: +31 6 535 111 62

6 + 8 =

error: Content is protected !!